Lenen voor een auto, nieuw of tweedehands*

Untitled design (1).png

U kent het wel, telkens wanneer u uw droomwagen ziet rijden krijgt u een glimlach op uw gezicht en droomt ooit in deze wagen te rijden. 

Waarom zouden we deze droom niet gewoon laten uitkomen? De automarkt is zo uitgebreid dat iedereen wel een droomwagen heeft. Omdat u het verdient in deze wagen te rijden hebben wij onze autolening uitgevonden om de aankoop van uw droomwagen te financieren.

 

De autolening is een persoonlijke lening op afbetaling. U kan het geld van deze lening gebruiken voor al uw persoonlijke uitgaven, dus uiteraard ook voor de aankoop van een auto, nieuw of tweedehands. Dankzij deze vorm van autofinanciering kan u bovendien het volledige bedrag van uw aankoop lenen, BTW inbegrepen! U dient dus geen voorschot te betalen.
 

Ook het financiële plaatje van onze autolening is zeer aantrekkelijk. Wij proberen onze rentevoet zo laag mogelijk te houden en vertellen u vooraf al hoeveel u elke maand zult moeten aflossen. Geen verrassingen dus, zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe wagen.
 

Hoe een lening voor uw auto, nieuw of tweedehands, aanvragen?

Wenst u een lening voor uw auto, nieuw of tweedehands, aan te vragen? Dit kan door hieronder op 'klik hier om uw aanvraag te doen' te klikken. 

*De persoonlijke lening is een lening op afbetaling, geregeld door de Wet van 12 juni 1991 op het consumentenkrediet.