Hypothecaire lening*

Untitled design (2).png

 

 

Hebt u een huis op het oog waar u maar al te graag uw thuis van wilt maken? Of speelt het al een tijdje in uw achterhoofd om een bouwgrond aan te kopen? Met onze voordelige hypotheek lening krijgen uw plannen eindelijk vorm.

 

De aankoop van een huis of bouwgrond wordt steeds duurder en duurder. Omdat het hierdoor ook steeds moeilijker wordt om dit te financieren hebben wij onze hypotheek lening voor u klaarstaan. De hypotheek lening is een lening voor de aankoop van een bepaald vastgoed waarbij de woning, bouwgrond of ander onroerend goed dient als onderpand, dit is dus de hypotheek.

 

Omdat het uiteraard belangrijk is dat u een comfortabel leven kunt leiden, hebben wij ervoor gezorgd te onze hypotheek lening uw budget zo minimaal mogelijk belast. Dit doen wij door 2 zaken; wij kennen uw een hypotheek lening toe die volledig is aangepast aan uw huidige financiële situatie en wij vertellen u op voorhand hoeveel u iedere maand zult moeten aflossen. Geen onaangename verrassingen dus


Hoe een hypothecaire lening aanvragen?

Wenst u een hypothecaire lening aan te vragen? Dit kunt u doen door hieronder op 'klik hierom uw aanvraag te doen' te klikken.

*Krediet onderworpen aan de Wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet.