top of page

Lenen als zelfstandige, ondernemer of KMO*

Untitled design (4).png

 

 

 

Als zelfstandig ondernemer bent u ongetwijfeld een man/vrouw die van vele markten thuis is. Omdat u weet dat het belangrijk is om te investeren in de toekomt bent u hier belandt. 

Omdat wij het alleen maar kunnen toejuichen dat u het heft in eigen handen wil nemen hebben wij onze lening voor zelfstandigen uitgevonden. 

Deze lening is een lening speciaal voor beroepsdoeleinden. Hebt u dringend enkele facturen die nog betaald moeten worden? Of hebt u geld nodig om een mini busje aan te schaffen om uw beroep te kunnen uitoefenen? Wat de reden ook is, wij als zelfstandigen helpen elkaar, daarom kunt u bij LeningZonderBank.be uw lening voor zelfstandigen aangaan tegen een zeer aantrekkelijke rentevoet.

U als zelfstandige van uw KMO kunt bij ons terecht voor een lening op afbetaling, hypothecair krediet of zelfs gewoon voor een geldreserve. Naargelang uw situatie kunnen we samen met u bekijken wat de beste optie is.

 

Hoe als zelfstandige, ondernemer of KMO een lening of krediet aanvragen?

Wenst u een persoonlijke lening* aan te vragen? Dit kunt u doen door hieronder op 'klik hier om uw aanvraag te doen' te klikken.

*De persoonlijke lening is een lening op afbetaling, geregeld door de Wet van 12 juni 1991 op het consumentenkrediet.

bottom of page